Bonjour!
Fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want dat betekent dat je overweegt om bij ons te reserveren. Hierover enkele belangrijke aandachtspunten:

 

Omdat wij willen dat iedereen bij ons een fijne tijd heeft, hebben we aan de hand van de ontvangen feedback van kampeerders en personeel, onze huisregels aangescherpt voor ouders en hun meereizende kinderen in de leeftijd van 15 tot 20 jaar.
Jullie zullen deze, als jullie kinderen aan de leeftijdsvoorwaarden voldoen, bij de bevestiging van de reservering ontvangen.


Wij vragen je om bij de reservering direct het juiste aantal personen te vermelden. Wil je later nog extra personen aanmelden, dan loop je het risico dat dit niet geaccepteerd wordt. Wij hebben een maximum capaciteit wat betreft de voorzieningen en kunnen dus maar een bepaald aantal kampeerders ontvangen (zie ook de reserveringsvoorwaarden).


Praktisch dingetje: wil je bij het invullen goed letten op de naamsvermelding. Graag alleen de achternaam vermelden in het vakje 'Naam' en de eventuele voorvoegsels aan te klikken in het daarvoor bedoelde rijtje. Ben je eerder geweest, gebruik dan de naam waaronder wij je kennen.
Let er op dat ook alle geboortedata juist ingevuld zijn.


Veel dank alvast en graag tot ziens!

 

Team Beau Rivage


Doorgaan naar het reserveringsformulier
terug

copyright 2011 V&J