Het 'Beau Rivage Gevoel', wat is dat ? Op deze pagina geven verschillende mensen hun interpretatie van dit ongrijpbare begrip. Wilt u ook uw 'Gevoel' kenbaar maken dan nodigen wij u bij deze van harte uit!: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Robin van Reest

Het is 1988. Ik ben vier jaar. Voor het eerst zullen mijn ouders Adrie en Wilma van der Reest samen met ons, mijn zusje Danine en ik, gaan kamperen met een vouwwagen. Ik kan het me nog goed herinneren, het was een bruin/oranje Alpenkreuzer.

Lees meer: Robin

jimannemiek_300x225Jim en Annemieke van der Zon

Waren met hun kinderen al vele malen te gast op onze camping en blijven maar komen.

Hieronder beschrijft Jim waarom, onder de titel: Beau Rivage 10 jaar later, une demi génération.

 

Lees meer: Jim van der Zon

 nonkes4a

familie Nonkes

Hallo Allemaal, Ook wij willen even ons 'Beau Rivage Gevoel' verhaaltje kwijt..... Wij waren vorig jaar (2011)  voor het eerst op Beau Rivage en wat is het een ontzettend leuke camping, direct bij aankomst voelden we ons al thuis. .........

 

Lees meer: Fam Nonkens

 edwinkl

Edwin Pauli

Dit jaar ben ik voor de eerste keer naar Beau Rivage geweest. Ik heb ook voor de eerste keer een fiets meegenomen met vakantie. Fietsen in de omgeving van Cardet (departement Gard) is wel even wat anders dan fietsen in het vlakke Zuid-Holland.

 

Lees meer: Edwin Pauli

jelle01_640x480 Jelle Lugten

 We hebben bijna een nieuwe site.’ Terwijl we naar de nieuwe lay-out kijken van de volgende Beau Rivage site vraag ik over een aantal dingen of ze dat zelf gemaakt heeft en ook vraag ik over de stukjes van mensen die op camping Beaurivage geweest zijn. Daarin omschrijven ze hun Beau Rivage gevoel. Gevoel, geen omschrijving ‘Ik wil ook wel een stukje proberen te schrijven’ 

Lees meer: Jelle

benyvon3_215x161Ben en Yvonne Akkermans

 Dat gevoel is bij ons toch wel anders dan bij andere kampeerders. Wij kijken naar andere dingen vooral de dingen die wij nodig hebben door onze handicaps. Toen we, inmiddels jaren geleden, deze camping ontdekten was het voor ons wel even een overgang van de Spaanse kust naar het Zuid-Franse CARDET!

Lees meer: benenyvon

Isawitteman_640x480

Isa Witteman

 Hallo Allemaal, Ik stuur een berichtje omdat ik een verhaaltje voor de site heb waarom ik het camping beau rivage gevoel zo leuk vind: Beau rivage is de aller leukste camping van alle campings op de wereld.

Ik kom er al 5 jaar en het verveelt maar niet :) Je kan er lekker in het zwembad zwemmen en in de rivier. Je kan er ook lekker eten in het restaurant. Het is gewoon een top camping!!!!!!  Groetjes Isa

jeffrey3_640x480Hallo, ik ben Jeffrey. Ik ben 10 jaar en kom uit Warmond.

Met mijn moeder vader en zusje ben ik Camping Beau Rivage geweest in de Cevennen in Frankrijk. Omdat vissen onze hobby is , zoeken wij altijd een camping uit waar we dat kunnen doen.

Lees meer: Jeffrey

 famstraver

Jack en Karin Straver stuurden onze deze foto. Zij kunnen echt geen nacht zonder Cardet en zie hier hun creatieve oplossing!

ricky_592x388Ricky Slingerland, die samen met Gerrit, Koosje, Maurice en Arnout, jaar in, jaar uit Beau Rivage bezoeken. Het BeauRivage-gevoel, is makkelijk te omschrijven vanuit een Hollands klimaat, waar het zojuist een paar dagen gevroren heeft in november. In Cardet is het altijd mooi weer als wij er zijn.

Lees meer: Ricky

AnenBob_278x225Annemarie en Bob

Hi Vera, John en de rest van de campingfamilie,

Wij wilden even mededelen, dat wij weer een heerlijke maand (september 2010) gehad hebben op jullie camping. In het begin was het even spannend met de verplichte evacuatie vanwege het slechte weer, maar zelfs dat,de opvang, het verhuizen met de caravan, de verzorging vanaf ontbijt, lunch en diner, het was uitstekend verzorgd.

Lees meer: An en Bob

bruin-1_434x297Tuï en Peter

 zijn inmiddels 'vaste gasten' van Beau Rivage. Hieronder hun verhaal.In de zomer van 1998 hebben wij, Peter en Tuï, 2 weken doorgebracht op de camping van John en Vera. Tja, we hebben al een aantal malen beloofd om te komen, maar vinden kamperen zo eng.

Lees meer: peter

albers0910_640x480Peter, Ineke, Robin en Sander ( Augustus 2009)

(De Albertjes III)

Wie 12 jaar geleden tegen ons had gezegd dat wij zolang naar dezelfde camping zouden gaan, hadden wij voor gek verklaard. Maar dus toch....... Het ‘ Beau Rivage Gevoel ‘ ervaren wij al bij de voorbereidingen van de zomervakantie. Vanuit Nederland rijden we het mooie weer tegemoet.

Lees meer: Fam Albers

MetLennart_440x283Hugo 

Is met zijn gezin (Lenny, Julien en Lennart) al jaren vaste gast op Beau Rivage geeft zijn visie op het Beau Rivage Gevoel. Ons dus. Een gezinnetje dat op een portiekwoninkje in de Bomenbuurt van Den Haag woont. Dat dus minstens één maal per jaar zoveel mogelijk in het busje stouwt en dan richting Beau Rivage toogt. Soms wel in één dag.

Lees meer: Hugo

 heymans_640x480familie Niek en Chellie Heijmans ( 2009)

Dit jaar was een ongepland weerzien met Beau Rivage. Wij hebben twee kinderen en zijn vier keer eerder – met tussenpozen – hier geweest... Het was alweer een aantal jaar geleden. Wij kwamen dit jaar uit Spanje en wilden nog enkele weken net over de grens in Frankrijk doorbrengen.

Dat viel tegen. We hebben twee dagen naar een camping gezocht....

Lees meer: Fam Heymans

Kees, Ans, Peter en Lisanne Oost

oost_rivier_640x480Wij ontdekten Beau Rivage 4 jaar geleden op de stand van John en Vera op de vakantiebeurs. Wij hadden eigenlijk al een andere camping geboekt, maar raakten door de foto's, en het enthousiasme van John en Vera helemaal in de ban van hun camping, zodat we onze reservering hebben omgezet.

Lees meer: Fam Oost

Os1klYvonne en Rob van Os

 Aan alle voor- en naseizoeners, Wat is het toch heerlijk een camping te kennen die aan haast alle voorwaarden voldoet voor een schitterende vakantie in het voor- en naseizoen. Wij zijn een stel “vijftig plussers plus” die al jaren Frankrijk hebben uitgekozen om te ontspannen en uit te rusten van de dagelijkse beslommeringen en verantwoordelijkheden.

Lees meer: Os

copyright 2011 V&J