werken op camping

 

Voor het  seizoen 2019 hebben we inmiddels voldoende mensen gevonden! Voor het seizoen 2020 kun je je vanaf oktober aanmelden door middel van het insturen van een motivatiebrief + cv. 

 

bootc2

Dus lijkt het je leuk om in de zomer van 2020 hier te komen werken en ben je dan minimaal 18 jaar, kijk dan hieronder om te zien of er een functie bij zit die je past! 

cheap hosting package web


anima

Hieronder vind je de functies.

Als je denkt dat je voor één van de genoemde functies geschikt bent, bijvoorbeeld omdat je een opleiding in deze richting doet, of omdat je ervaring hebt, omdat het gewoon in je zit……….

En je kunt goed met mensen omgaan, je bent creatief, toont initiatief, bent zelfstandig, flexibel, je hebt zin in een uitdaging en bovendien ben je beschikbaar.  Stuur dan een mailtje met daarin je cv, foto en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus hopelijk tot snel!

   Ben je nog geen 18 jaar, dan heeft het geen zin om te reageren!

DE FUNCTIES

Medewerkster en coördinator animatie 

Taken: organiseren en uitvoeren van het animatieprogramma eventueel aangevuld met bar werkzaamheden

Leeftijd en vaardigheden: Vanaf 19 jaar,  met ervaring in de animatie of soortgelijk. Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel net zoals enthousiasme, sportiviteit, groot verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en een goed gevoel om met kinderen en jongeren om te gaan. Spreek je daarnaast nog een woordje Frans, dan is dat helemaal een pré. Je geeft de leiding aan de animatie en hebt de verantwoording voor de planning en de uitvoering.

Medewerkster voor de animatie en barwerkzaamheden

Taken:  Ondersteuning en uitvoeren van de animatie, serveren, bardienst en keukenwerkzaamheden.

Leeftijd en vaardigheden:  vanaf 18 jaar, enthousiast, klantvriendelijk, creatief, verantwoordelijkheidsbesef, sportief en goed gevoel om met kinderen om te gaan.

Je bent verantwoordelijk, samen met de hoofdmedewerker animatie, voor de uitvoering van het animatieprogramma en daarnaast voer je ook werkzaamheden uit achter de bar en in het restaurant.

Algemeen medewerk(ster)

Taken: je helpt met de vele klussen op de camping verwisselen vuilnisbakken, bezorgen (en onderhoud) van de koelkasten, onderhoud van huurfietsen, ondersteunen van de animatie met geluid en techniek, helpen onderhoud terrein en terras en zwembad, bevoorraden winkel enz. en hiernaast help je ook mee met de uitvoering van het animatieprogramma. Een gevarieerde job waar wij twee personen voor zoeken.

Leeftijd en vaardigheden: vanaf 18 jaar, behulpzaam, flexibel,  klantvriendelijk, techisch, enthousiast, gevoel voor kwaliteit, stressbestendig, makkelijk inzetbaar en het liefst een woordje Frans sprekend.

Medewerker(ster) pizzeria

Taken: serveren, bar- en keukenwerkzaamheden.

Leeftijd en vaardigheden: vanaf 18 jaar,  klantvriendelijk, ervaring met serveren, enthousiast, gevoel voor kwaliteit, stressbestendig, klantvriendelijk en het liefst een woordje Frans sprekend.

 

chemin du Bosquet
30350 Cardet
tel: +33 466830248
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 

copyright 2011 V&J