empl4
empl3
untitled-13
empl5

 

 

 

kmpplaats

 

 

 

kampeerplaatsen 

 

Ons terrein, dat ongeveer 5 ha groot is, bevindt zich in natuurlijke staat. U kampeert in een prachtig stuk natuur, dat rijk is aan een grote verscheidenheid van bomen, planten en dieren.

 

Grote platanen, die meer dan 100 jaar oud zijn, acacia's en populieren zorgen voor voldoende schaduw. Dit is zeker geen luxe in dit zuidelijke deel van Frankrijk.

De kampeerplaatsen zijn verschilllend van vorm, van afmeting en van zon/schaduw gehalte. Ze zijn gemiddeld 100m2 groot en liggen voor het grootste gedeelte op bosgrond. De plaatsen liggen natuurlijk in het terrein tussen bomen en struiken.

 

Waterkranen zijn op verschillende plaatsen op het terrein aanwezig. Elektriciteit (6 amp.) vindt u, of op de plaats, of in de nabijheid.

 

Omdat iedereen eigen voorkeur heeft voor het soort plaats, kunt u bij uw reservering  opgeven wat voor soort plek u wilt. We hebben ze in alle soorten, dus rustig gelegen of juist heel gezellig in het centrum, aan de rivier of bij het veld, zonnig of schaduwijk. Onze camping biedt verschillende mogelijkheden.!

 

chemin du Bosquet
30350 Cardet
tel: +33 466830248
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 

copyright 2011 V&J